אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

עוגת מוס גבינה ודבש בכוסות

איך הופכים קינוח סופר-פשוט לחגיגי ומרשים מאין כמוהו? זה קל: מגישים אותו בכוסות אישיות, ואפילו עדיף - בצנצנות! חצי שעה כולל הכל, והאורחים שלכם על הרצפה

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 17/09/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

250 גרם גבינה לבנה

250 מ"ל שמנת מתוקה

1 כפית מחית וניל או תמצית וניל

5 כפות דבש

1 כפית קליפת לימון מגוררת

100 גרם עוגיות לוטוס מרוסקות

אופן ההכנה:

1 מקציפים גבינה ושמנת עם הווניל. כשהתערובת מתחילה להתייצב מוסיפים בהדרגה את הדבש תוך כדי הקצפה.

2 מוסיפים בתנועות קיפול את קליפת הלימון המגוררת.

3 בכלים אישיים קטנים מניחים שכבה של פירורי עוגיות. מלאים במוס הגבינה עד מחצית גובה הכלים. מניחים שכבה נוספת של פירורי עוגיות. מוסיפים עוד שכבת מוס ומסיימים בפירורי עוגיות. שומרים בקירור עד ההגשה.

* אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

>> סוס מנצח: עוגת גבינה פירורים קלאסית

>> בשבוע שעבר הכנו בלונדיז משגעות

כל המתכונים לראש השנה