צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
הקציצות המטוגנות הכי טעימות שיש
קציצות בקר מתקתקות, חלקות, פשוט מעולות. הכנו אותן פעם אחת - והן נכנסו לפנתיאון הביתי
דן-יה שוורץ בר-אל | mako אוכל
| פורסם 19/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
השימוש במעבד המזון גם חוסך זמן וגם נותן לקציצות את המרקם הייחודי והנימוח שלהן - בלי שוונצים של בצל ובלי גושישים של קיצוץ לקוי.
מרכיבים :
650 גרם בשר טחון (רצוי פעמיים)
בצל גדול, מקולף
4 שיני שום, קלופות
5 גזרים, שטופים (אפשר לקלף, לא חובה)
צרור פטרוזיליה (עלים וגבעולים דקים)
מעט שמן זית
2 ביצים
פירורי לחם (בערך חצי כוס)
מלח גס
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון את הבצל, השום, הגזר והפטרוזיליה עם מעט שמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
2 מוסיפים את הבשר, הביצים ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים.
3 יוצרים קציצות בגודל ובעובי שרוצים, ומטגנים במחבת חמה משני הצדדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה