אוכל
צילום׃ דניה ויינר, חבל על הזמן, הוצאת מודן

כרעיים ובטטות עם משמשים מיובשים ודבש, אפויים בשקית קוקי

עוף שחום ועסיסי, הנאפה יחד עם בטטות בשקית קוקי - מנה עיקרית ותוספת בשקית אחת

בני סיידא | חבל על הזמן, הוצאת מודן | פורסם 31/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 כרעיים מעוף טרי, שלמות או מחולקות

2 כפות חרדל גרגירים

2 כפות חרדל חלק

4 כפות שמן זית

2 כפות דבש

6 שיני שום, כתושות

3 בטטות, קלופות וחתוכות לרבעים לאורכן

2 כפות עלי תימין, מופרדים מהגבעולים

1 בצל סגול, חצוי ופרוס

150 גרם משמשים מיובשים

1/2 כוס יין לבן יבש

מלח גס

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב.

2 מעבירים לשקית קוקי, קושרים היטב ומחוררים את השקית סמוך לקשר במספר מקומות.

3 מניחים את השקית בתבנית תנור ואופים שעה וחצי עד להשחמה. מגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה