אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגיות לחם פירות קראנצ'יות

עוגיות פריכות עם אגוזים וצימוקים מבית הפטיסרי אידלסון 10

| אידלסון 10 | פורסם 30/08/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

תבנית ארוכה חד פעמית מאלומיניום

2 ביצים קטנות

90 גרם סוכר (חצי כוס פחות כף)

60 גרם קמח (חצי כוס פחות כף)

1/2 כפית אבקת אפייה

60 גרם אגוזי לוז

60 גרם אגוזי מלך

שלושת רבעי כוס צימוקים בהירים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, הקמח ואבקת האפייה, עד שמתקבלת משחה חלקה.

3 מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט.

4 מעבירים את כל המסה לתבנית ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.

5 חותכים את העוגה לפרוסות דקות של חצי ס"מ, ומסדרים בשכבה אחת על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.

6 אופים (עדיין בחום של 160 מעלות) כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות.

7 מורידים את חום התנור ל-100 מעלות וממשיכים לאפות-לייבש עד שהעוגיות נהיות פריכות, בערך 20 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה