צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
פוטטוס מושלמים
התוספת המושלמת לכל מנה עיקרית: פוטטוס פריכים וזהובים מבחוץ ורכים מבפנים, בכלום עבודה ומקסימום הנאה. לא משנה בכמה תפוחי אדמה תשתמשו, היא תמיד תתחסל עד אחרון הפלחים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 05/05/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
5-6 תפוחי אדמה גדולים, נקיים
2-3 כפות שמן
2 כפות קורנפלור
כף פפריקה אדומה
כפית אבקת שום או שום גבישי
כפית אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה)
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה).
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2 מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.
3 מערבבים בקערה את כל שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה.
4 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שיצופו מכל הכיוונים.
5 אופים 40 דקות ב-220 מעלות או מטגנים בשמן עמוק.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!