סהרוני חמאה ושקדים
אפשר להתחיל איתן את הצום, אפשר לסיים איתן את הצום ואפשר ליהנות מהן בכל אחד מ-363 הימים האחרים בשנה. קערה אחת, 10 דקות עבודה ועוד 10 בתנור, זה הכל
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 10/10/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לכ-25 סהרונים:
200 גרם חמאה רכה (לא מומסת)
חצי כוס אבקת סוכר
כוס וחצי שקדים טחונים
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
להגשה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בצק נוח לעבודה, אפשר בידיים או במיקסר עם וו גיטרה. אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח.
3 תולשים מהבצק חתיכות קטנות ויוצרים מהן מעין נקניקים. מקפלים כל נקניק לצורת פרסה ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
4 אופים את הסהרונים 10-12 דקות. שימו לב שהם נשארים רכים ולבנים, הם יתקשו רק אחרי הצינון.
5 מפזרים אבקת סוכר.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
** הסהרונים יישמרו שבוע בקופסה אטומה.