בראוניז שוקולד גבינה
מה קורה כשמחברים בראוניז שוקולד עם עוגת גבינה? מקבלים קינוח עם מראה משויש ומקסים שמשלב בין שני הדברים הכי טעימים בעולם
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתערובת השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
175 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר
3 ביצים
כוס (140 גרם) קמח רגיל
2 כפות אבקת קקאו
לתערובת הגבינה:
2 גביעים (400 גרם) גבינת שמנת 30%, בטמפ׳ החדר
3 ביצים
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
1/4 כוס (45 גרם) קמח רגיל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
3 מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
4 מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את חומרי התערובת במטריפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
5 מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית בגודל 27X33 ס"מ. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים קלות עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.6. אופים בתנור החם כ-35 דקות, עד שהבראוניז זהוב קלות ויציב. מצננים היטב. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים.