אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

בלינצ'ס במילויים מתוקים

בלינצ'ס מפנק מבית זוכת "מאסטר שף", אינה קראבצקי, שיגרום לחך שלכם לחייך!

אינה קראבצקי | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 21/03/11 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 99 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

מרכיבים לבלינצ'ס

חצי ליטר חלב

2 ביצים

חצי כוס קמח רגיל

2 כפות סוכר

קורט מלח

חמאה

אבקת סוכר

מרכיבים לרוטב השוקולד

100 גרם שוקולד מריר

חצי מיכל שמנת מתוקה

מרכיבים לרוטב הריבה

200 גרם תותים

5 כפות סוכר

חצי לימון

מרכיבים למילוי הערמונים

200 גרם ערמונים משומרים

כוס שמנת מתוקה (מכל אחד)

3 כפות סוכר

כמה טיפות תמצית וניל

מרכיבים למילוי הגבינה

250 גרם ריקוטה

2 כפות סוכר

כפית גרידת לימון/תפוז

צימוקים

אופן ההכנה:

הכנת הבלינצ'ס 1 מערבבים את המרכיבים לבלילה חלקה. 2. מטגנים במחבת משומנת במעט חמאה.

הכנת רוטב השוקולד 1 ממיסים את השוקולד עם השמנת בקלחת ומחכים שיתמזגו.

הכנת רוטב הריבה 1 סוחטים את הלימון. 2. מערבבים את התותים עם הסוכר ונותנים להם לנוח ולהגיר נוזלים. 3. מוסיפים את הלימון ומביאים לרתיחה. 4. מבשלים כמה דקות.

הכנת מילוי הערמונים 1 מבשלים את הערמונים על אש קטנה כחצי שעה עד לריכוך. 2. מצננים. 3. טוחנים במערבל מזון ומקררים. 4. מקציפים במקצף ידני חצי מיכל שמנת. 5. מערבבים יחד כשהערמונים קרים.

הכנת מילוי הגבינה 1 מערבבים היטב את כל המרכיבים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות