צילום׃ דניאל לילה, על השולחן
פסטה מוקפצת בפרובנסל של בולגרית
פסטה במחבת עם פירורי לחם וצנוברים בשביל הקראנצ', שום ופטרוזיליה בשביל הטעם והרבה גבינה בולגרית בשביל שיהיה מעולה
רות אוליבר | על השולחן
| פורסם 08/05/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
250 גרם פסטה קצרה (עדיף כזו שעשויה מבצק עם ביצים)
5 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
4 כפות גדושות פירורי לחם
50 גרם צנוברים קלויים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
250 גרם גבינה בולגרית
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח לדרגת אל-דנטה ומסננים.
2 מחממים שמן בווק. מוסיפים שום, פירורי לחם ואת הפסטה ומקפיצים 4-3 דקות. מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ובולגרית מפוררת. מקפיצים עוד דקה ומגישים מייד.
גיוונים:• מוסיפים קוביות חצילים מטוגנות.• מחליפים את הפטרוזיליה בבזיליקום.• מוסיפים קוביות זוקיני מטוגנות וכף שמיר קצוץ.• מוסיפים עגבניות מיובשות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!