אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

עוגת גבינה

בסיס פירורים מתוק ומילוי של גבינות שמנת בעוגת גבינה אפויה, פשוטה ומהירה

סבינה ולדמן | "רדיו 99.5 FM | פורסם 12/05/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 67 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

220 גרם פתי בר

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

900 גרם גבינת שמנת 30%

חצי ליטר שמנת מתוקה 42%

420 גרם סוכר

42 גרם קורנפלור

2 ביצים

אופן ההכנה:

1 טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה.

2 מרפדים את התבנית ומקררים כחצי שעה.

3 אופים בתנור מחומם מראש על 180 מעלות כ10 דקות.

4 מוציאים ומצננים.

5 מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הקלתית האפויה.

6 אופים במשך 20 דקות על 170 מעלות. מורידים את החום ל140 וממשיכים עוד 40 דקות.

7 מקררים למשך לילה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות