צילום׃ יחסי ציבור
עוגת גבינה
בסיס פירורים מתוק ומילוי של גבינות שמנת בעוגת גבינה אפויה, פשוטה ומהירה
סבינה ולדמן | "רדיו 99.5 FM
| פורסם 12/05/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
220 גרם פתי בר
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
900 גרם גבינת שמנת 30%
חצי ליטר שמנת מתוקה 42%
420 גרם סוכר
42 גרם קורנפלור
2 ביצים
אופן ההכנה:
1 טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה.
2 מרפדים את התבנית ומקררים כחצי שעה.
3 אופים בתנור מחומם מראש על 180 מעלות כ10 דקות.
4 מוציאים ומצננים.
5 מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הקלתית האפויה.
6 אופים במשך 20 דקות על 170 מעלות. מורידים את החום ל140 וממשיכים עוד 40 דקות.
7 מקררים למשך לילה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות