צילום׃ איליה מלניקוב, mako אוכל
פסטה של שני סוגי עגבניות
מנת פסטה פשוט טעימה, עם שני סוגי עגבניות וגבינת מוצרלה, שילדים אוהבים לבשל וגם לאכול
אביב משה | mako אוכל
| פורסם 09/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
1/2 חבילה פסטה שאתם אוהבים, מבושלת לפי הוראות היצרן
5 כפות שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1/4 כוס עגבניות שרי, חצויות
10 עגבניות שרי צהובות, חצויות
1 כפית עלי תימין
10 עלי ריחן (בזיליקום), חתוכים לרצועות
מלח
15 עיגולי מיני מוצרלה
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן זית ומטגנים את פרוסות השום.
2 מוסיפים את העגבניות ומקפיצים כ-3 דקות.
3 מוסיפים את התימין והריחן.
4 מתבלים במלח ומוסיפים את הפסטה.
5 מעבירים לקערת הגשה ומסדרים מעל את כדורי הגבינה.
* הצעת הגשה: מגישים עם טוסטונים שבורים מלמעלה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!