אוכל
צילום׃ איליה מלניקוב, mako אוכל

פסטה של שני סוגי עגבניות

מנת פסטה פשוט טעימה, עם שני סוגי עגבניות וגבינת מוצרלה, שילדים אוהבים לבשל וגם לאכול

אביב משה | mako אוכל | פורסם 09/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

1/2 חבילה פסטה שאתם אוהבים, מבושלת לפי הוראות היצרן

5 כפות שמן זית

4 שיני שום פרוסות

1/4 כוס עגבניות שרי, חצויות

10 עגבניות שרי צהובות, חצויות

1 כפית עלי תימין

10 עלי ריחן (בזיליקום), חתוכים לרצועות

מלח

15 עיגולי מיני מוצרלה

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן זית ומטגנים את פרוסות השום.

2 מוסיפים את העגבניות ומקפיצים כ-3 דקות.

3 מוסיפים את התימין והריחן.

4 מתבלים במלח ומוסיפים את הפסטה.

5 מעבירים לקערת הגשה ומסדרים מעל את כדורי הגבינה.

* הצעת הגשה: מגישים עם טוסטונים שבורים מלמעלה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות