אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

לחם קוטג'

לחם קוטג' הוא מעין לאפה שעשויה מקוטג', ביצים ותבלינים - ללא גלוטן, ללא פחמימות, ללא רגשות אשמה. ברשתות החברתיות עפים על זה, אנחנו היינו קצת סקפטיים, אבל עכשיו חייבים להודות שוואללה, יש כאן חתיכת יציאה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 28/05/24 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 55 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

פעם בכמה זמן יוצא שטרנד של טיקטוק או אינסטגרם מתגלה כהברקה אמיתית. זה מה שקרה עם לחם הקוטג', שהוא בעצם סוג של לאפת קוטג', שעשוי רק מגבינת קוטג', ביצים ותבלינים שנטחנו ואז נאפו בתנור. התוצאה נחמדה מאוד בטעמה, ובעיקר יכולה לשמש תחליף מצוין ללאפה אמיתית, שמחזיקה תכולה של כריך מכובד מאוד מבלי להיקרע. מומלץ!

מרכיבים :

קופסת קוטג' (250 גרם, רצוי באחוזי שומן גבוהים)

2 ביצים

כפית שטוחה מלח

תוספות טעם שאוהבים: זעתר, גרעיני דלעת, שום, תבלינים איטלקיים, קצח וכו'

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. טוחנים את כל המרכיבים למחית חלקה.

2 מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה (שכבה בעובי של כחצי ס"מ).

3 אופים כ-35 דקות. 

4 מצננים וחותכים איך שרוצים, או מגלגלים כלאפה עם מה שרוצים בפנים. 

לחם קוטג'. ההכנה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
לחם קוטג'. ההכנה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
לחם קוטג'. או יותר נכון, לאפת קוטג' (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
לחם קוטג'. או יותר נכון, לאפת קוטג'|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!