צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור
בפעם הבאה שתחפשו רעיון מקורי לארוחת צהריים מהירה ומזינה, תזכרו את הקציצות האלה: הן בריאות, טעימות ולוקח פחות מחצי שעה להכין אותן
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 02/09/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
250 גרם סלמון נקי מעור ועצמות
כרובית קטנה (כ-300 גרם)
ביצה
בצל קצוץ
3 גבעולי שמיר
חצי כפית מלח
אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ').
2 במעבד מזון מערבבים סלמון, כרובית וביצה.
3 מוסיפים לתערובת את הבצל והשמיר ומתבלים.
4 צרים בידיים רטובות קציצות ומניחים על תבנית משומנת.
5 אופים כ-10 דקות, הופכים ואופים 2-3 דקות נוספות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.