עוגת גבינה ממסעדת אגאדיר
ציפוי שוקולד לבן ופירות יער
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
לבסיס
100 גרם חמאה
200 גרם קמח
100 גרם סוכר
למלית הגבינה
700 גרם גבינת שמנת 30% שומן (אפשר להשתמש גם בגבינה 9% שומן)
60 גרם סוכר
6 ביצים
100 גרם שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד לבן
לציפוי
80 גרם שמנת
160 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:
הכנת הבצק 1 מערבבים את כל חומרי הבסיס במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק. 2. מהדקים על תחתית תבנית שמרופדת בנייר אפיה ומקררים למשך חצי שעה.
הכנת המלית 1 מחממים תנור ל-140 מעלות 2. מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר מוסיפים את הביצים אחת אחת. 3. מחממים שמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה. 4. מוסיפים את השוקולד לגבינה. 5. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים. 6. שופכים את מלית הגבינה לתבנית עם הבסיס ואופים למשך 50 דקות, עד שפני העוגה מזהיבים קלות. 7. מקררים לפחות 4 שעות במקרר.
הכנת הציפוי 1 מחממים שמנת ושופכים על השוקולד 2. מערבבים ומצפים בצורה אחידה.
אפשר להגיש עם פירות יער טריים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות