קנלוני ארבע גבינות ופסטו בבשמל
קנלוני במילוי גבינות ופסטו, אפויים בשמיכת קרם בשמל ומוגשים עם סלט ארוגולה ועגבניות שרי
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
קנלוני (כ-25 יחידות)
שק זילוף עם צנתר רחב
לבשמל:
100 גרם חמאה
4 כפות קמח
כוס וחצי חלב
4 גבעולי תימין מופרדים מהגבעול
50 גרם פרמזן מגורד
לפסטו:
צרור עלי בזיליקום, שטופים
50 גרם גבינת פרמזן, מגורדת
שן שום
2 כפות צנוברים
מעט מלח
פלפל שחור
3/4 כוס שמן זית
למילוי הגבינה:
150 גרם גבינה צהובה, מגוררת
150 גרם גבינת פטה
150 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינת שמנת
קמצוץ אגוז מוסקט
לסלט ארוגולה:
150 גרם עגבניות שרי
מיקס עלי בייבי
חצי לימון
מעט שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה:
1 מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, עד שהתערובת הופכת מעט גושית.
2 אחרי שהקמח סופג את החמאה מוסיפים בהדרגתיות את החלב. מורידים את הבשמל מהאש ומצננים מעט.
3 לקראת ההגשה מוסיפים את הפרמזן והתימין ומערבבים.
4 מכינים את הפסטו: טוחנים את כל החומרים חוץ מהשמן במעבד מזון בעוצמה גבוהה כ-20 שניות.
5 מוסיפים בהדרגה את השמן, עד שהפסטו נהיה משחתי ויפה.
6 מכינים את מלית הגבינה: מפוררים את הגבינות הקשות לקערה ומערבבים עם גבינת השמנת ואגוז המוסקט.
הרכבת המנה:
1 מערבבים את הפסטו לתוך תערובת הגבינות ומעבירים לשק זילוף.
2 ממלאים את הקנלוני ומסדרים בתבנית פיירקס מרובעת.
3 יוצקים את הבשמל על הקנלוני ומוסיפים פרמזן, אם רוצים.
4 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30 דקות, עד שהמנה מזהיבה.
5 בינתיים אפשר להכין סלט ארוגולה: חוצים את עגבניות השרי ומערבבים את כל החומרים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!