אוכל
צילום׃ דודו אזולאי, יחסי ציבור

כבד קצוץ

תגידו מה שתגידו, מבחינתנו יש מלך אחד על שולחן החג והמלך הזה הוא הכבד הקצוץ. קבלו מתכון פשוט פשוט, כמו מי שרק מי שיודע שמקומו על השולחן מובטח יכול להרשות לעצמו, לכבד קצוץ מושלם בחמישה מרכיבים כולל המלח

ניר צוק | מסעדת גארדן | פורסם 08/09/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 270 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

800 גרם כבדי עוף

5 בצלים גדולים

5 ביצים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הכבדים למידת מדיום-וול, מורידים מהאש ומניחים במסננת במקרר למשך שעה.

2 מבשלים את הביצים עד שהן קשות.

3 קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

4 מטגנים את הבצל עד להזהבה, מורידים מהאש ומקררים.

5 קוצצים ביחד את הכבדים והבצל המטוגן עד לקבלת מרקם של משחה גסה.

6 מגרדים את הביצים על התערובת, ומערבבים ביחד.

7 מתבלים במלח ופלפל שחור.

המתכון באדיבות גארדן וניר צוק.

>> והנה עוד מתכון מעולה של ניר צוק לשוקיים בדבש
>> עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה