צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
ריבת חבושים
ריבת חבושים,מרקחת חבושים, דולסה דה ממבריז'ו - תקראו לה איך שאתם רוצים, העיקר שתכינו. אחרי שמצננים שומרים בכלי אטום, ואם רוצים - אפשר גם לקצוץ למרקם יותר ריבתי
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 30/09/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חצי קילו חבושים
כוס מים (240 מ"ל)
כוס ורבע סוכר (250גרם)
מקל קינמון
3 תרמילי הל
מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה:
1 מנקים את החבושים, מקלפים, מסלקים גרעינים ופורסים לפרוסות.
2 מכניסים לסיר כבד עם סוכר, מים ותבלינים, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שמתקבל צבע ענברי עז והחבושים רכים.
3 מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים כמה דקות ומעבירים לצינון.
4 מעבירים את החבושים לכלי מעוקר.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!