אוכל
צילום׃ רשת אספרסו בר

עוגת דבש ותפוחים

מתכון פשוט להכנה לחג

| רשת אספרסו בר | פורסם 03/09/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 ביצים מופרדות לחלמון וחלבון

150 גרם סוכר

240 גרם דבש

150 גרם תמצית תה או קפה – פושר

150 גרם שמן

330 גרם קמח

5 גרם קינמון

3 גרם ציפורן או זנגביל טחון

5 גרם סודה לשתיה

3 גרם אבקת אפייה

2 יח תפוח עץ גרנד סמית' חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות. בעזרת מטרפה מערבבים בקערה את החלמונים, הסוכר (50 גרם), הדבש, תמצית התה והשמן, עד ליצירת מסה אחידה.

2 מחברים יחד את הקמח, הקינמון , הציפורן , הסודה לשתייה ואבקת האפייה ומערבים לתוך שאר המסה.

3 מקציפים את הסוכר הנותר (100 גרם) והחלבונים ומקפלים לתוך שאר החומרים.

4 מוסיפים פנימה את התפוחים ומקפלים בעדינות.

5 מוזגים לתוך התבנית ואופים בחום של 175 מעלות כחצי שעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה