אוזני המן עם במבה אדומה ושוקולד לבן
עם כל הכבוד לשלל המילויים המיוחדים שיש לנו לאוזני המן, זה אחד השילובים המושלמים: במבה אדומה ושוקולד לבן. ובשביל שיהיו אקסטרה מפנקות, יש במבה אדומה גם בבצק עצמו
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיnull
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-25 אוזני המן:
2 כוסות קמח
2 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה פרוסה לקוביות
2 כפות מים
למילוי:
2 שקיות במבה אדומה מפוררות גס (30 גרם כל שקית)
2 חבילות שוקולד לבן, מומס
3-4 כפות גבינת שמנת/מסקרפונה
לציפוי:
חבילת שוקולד לבן מומס (100 גרם)
שקית במבה אדומה מפוררת
אופן ההכנה:
1 מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר להצטנן.
2 מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את מצרכי המילוי ומעבירים לשקית זילוף.
3.מחממים תנור ל-180 מעלות.

4 מכינים קערה עם במבה אדומה מפוררת. אחרי שהמלית הצטננה מכדררים את הבצק לעיגולים בגודל כדור פינג פונג, טובלים את תחתית כדור הבצק בקערה, מועכים את כדור הבצק. מניחים כפית מהמלית במרכז העיגולים, מקפלים היטב את הקצוות לצורת משולש, ומניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 אופים למשך 15-17 דקות.
6 מוציאים את העוגיות מהתנור, מזלפים את השוקולד הלבן ומפזרים את פירורי הבמבה.


ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!