1. אחרי אי אלו פעמים שהכנו סינמון רולס, הרגשנו שהגיע הזמן להשתדרג - ואז בדיוק באה קרן אגם עם השיטה המגניבה הזאת לסינבונס אפילו יותר רכים וטעימים. את המלית אפשר לגוון, ותמיד אפשר לחזור לחמאה והקינמון הישנים והטובים אם זה מה שעושה לכם את זה.
למתכון: סינבונס עם טריק לבצק רך ומושלם
2. גדול עליכם כל השמרים הזה? אפשר להכין סינמון רולס גם בגרסת העוגיות - ואפילו לא צריך לוותר על הגלייז!
3. זוכרים את הימים שבהם הקינוח הבלעדי כמעט בכל המסעדות היה בוואריה? זוכרים כמה זה היה טעים, וכמה לא כמהנו לשום קינוח אחר? אז עכשיו זמן נהדר להיזכר, ולשמח את מי שאוהבים עם תבנית כזו.
4. ואם כבר נוסטלגיה - עוגת טורט עם קצפת, תותים וג'לי אדום. תראו לנו אדם שתבנית כזו לא תעלה לו חיוך על הפנים.
5. תמיד כיף לקבל תבנית של בראוניז, אבל אם את רוצים בכלל להפגיז לכו על הבראוניז האלה, עם הגבינה ועוגיות האוראו מלמעלה.
למתכון: בראוניז אוראו וגבינה מושחתים
6. עוד אפשרות מגניבה: בראוניז עם המון סוגי תוספות - על כל קובייה סוג אחר של פיצוחים.
7. מכירים עוגיות אוזני פיל? נו, ברור שמכירים. אז בואו תראו איזה שדרוג נהדר הן קיבלו.
למתכון: עוגיות אוזני פיל עם פקאן וקינמון
8. אפשר להוסיף כאן ריבה טובה או שמנת חמוצה/קרם פרש לטבילת הכדורים אם ממש רוצים לפנק, אבל כך או כך - אין מי שלא ישמח לפרק את לחם הקופים היפה זה כדור-כדור ולזלול.
9. ייתכן שזה יפתיע אתכם, אבל הפצפוצים הקטנים של המלח על העוגיות האלה הם אלה שהופכים אותן בעינינו למתנה מושלמת ומכאן למשלוח מנות מצטיין. זה שמדובר בעוגיות בראוניז נימוחות כמובן עוזר.
למתכון: עוגיות בראוניז במרקם פאדג'
10. חלה שהיא קצת גם עוגה, מבית היוצר של מי שהיא אלופת החלות שלנו, וגם אלופת העוגות. תבנית כזאת ועשיתם למישהו את החג.
11. קופסת אלפחורס יפות כמו עוגיות המיני אלפחורס האלה היא מתנה מושלמת. לכל חג. אבל כשמדובר פורים, אתם ללא ספק תצאו מעניקי משלוח המנות הכי מושקע בסביבה.
למתכון: מיני אלפחורס עם טופי קרמל
12. כל מתכון של הדיי עפאים הוא מתכון מעולה, ואם הוא גם עשיר בפרג (ותמרים!) - דומה שמדובר בהימור בטוח למשלוח המנות.
13. אם אתם מביאים למישהו תבנית של סטיקי באנס, שלפחות תהיה לכם ההגינות להישאר אצלו קצת, שלא יחסל את הכל לבד. תקשיבו, זה טעים הדבר הזה.
14. יש הרואים בפזואלוס את הגרסה המרוקאית לאוזני המן. אנחנו אומרים: לאוזני המן עוד יש הרבההההה לאן להתקדם בשביל להגיע לרמה הזאת.
15. משלוח מנות של עוגיות מזל, שמסתירות ברכות מתוקות ואישיות, הוא הזדמנות מעולה לאחל לאהובים עלינו שנה טובה וקלה יותר.
16. עוגת שמרים טובה היא תענוג שאף אחד לא יכול לעמוד בפניו, ואמרתם עוגת שמרים טובה - אמרתם בבקה שוקולד של קרן אגם.
17. והנה עוד גרסה של שמרים שוקולד, גם היא של קרן אגם, אבל הפעם משהו פחות עוגתי ויותר חלתי. הבעיה: הסיכוי שהתבנית הזאת תגיע ליעד בשלמותה נושק לאפס.
18. לא שאנחנו רומזים שתבנית של רוגלך הום-מייד היא לא משלוח מנות ראוי דיו, אבל בואו, פורים, לא נפנק בקצת אוראו במילוי?
19. אנחנו לא מגזימים - אלה העוגיות הכי טעימות שהכנו בחיים שלנו. אפשר לגוון אותן במיליון דרכים, והכי מגניב להרכיב משלוח מנות של כמה עוגיות עצומות שכאלה, כל אחת עם תוספות אחרות.
20. המשלוח המומלץ (או לפחות אחד מהם) לחובבי השוקולד: עוגיות אקסטרה שוקולדיות, עם עוגיית אוראו קטנה וחמודה שמוסיפה להן ויץ מגניב.
למתכון: עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו
21. אלפחורס הן אחלה עוגיות, אנחנו האחרונים שנזלזל, אבל אלפחורס מצופות שוקולד, כמו שאפשר לקנות רק במחיר מופקע ארוזות אחת אחת? זה כבר משלוח מנות מרשים ביותר.
למתכון: אלפחורס הוואנה בציפוי שוקולד
22. אפשר להביא עוגה בתור משלוח מנות, ובלבד שתהיה כזו שמכבדת את עצמה (את העוגות הבחושות הפשוטות, נגיד, טעימות ככל שיהיו, נשאיר מחוץ לכתבה הזאת). אז העוגה הזו מכבדת את עצמה באבו-אבוה: שושני שמרים שחברו לעוגה אחת שהכי כיף לאכול בתלישה, עם שוקולד מריר ושקדים, כלומר - בסטייל.
למתכון: שבלולי שמרים עם שוקולד מריר ושקדים
23. הממתק הזה אומנם רחוק מלהיות פנסי, אבל הוא כל כך ממכר, וכל כך טעים, וכל כך כל כך עושה שמח בלב שפשוט אין ברירה. כדורי בצק מקרומלים, כמו אצל הסבתא המרוקאית שאולי מעולם לא הייתה לכם.
24. נכון, אמרנו שלא יהיו כאן עוגות בחושות, אבל כאן לא מדובר בסתם עוגה בחושה אלא בכזו במסווה. רוצה לומר, מבחינת השקעה אתם מכינים עוגה בחושה, מבחינת אפקט - כאילו הבאתם מינימום פלורנטינים, והכל בזכות ציפוי השקדים המהמם.
למתכון: עוגת וניל בחושה בציפוי שקדים וסוכר חום
25. סברינות. כמה מהמם זה להתייצב בפתח ביתו של אדם עם מגש מלא סברינות - או אפילו עם אחת, מלכותית ויפה? אנחנו חושבים שמדובר במחווה מדהימה, גם אם אחר כך צריך למצוא מי יחסל את כל המגש הזה (אגב, תמיד נשמח לעזור).
26. פאי הוא תמיד מרשים, כי הוא מורכב משכבות, שהעליונה שבהן בדרך כלל גם מושקעת באופן יחסי. מצד שני, פאי זה דבר נמוך, ומשלוח מנות לא מסתדר לנו עם נמוך. אז מה עושים? מכינים פאי גבוה! זה אומר שהוא הרבה יותר מרשים, וגם שיש בו הרבה יותר מילוי (במקרה הזה של תפוחים ואגסים) - שני אלמנטים שלנו לפחות עושים את זה לגמרי.
למתכון: פאי גבוה ומרשים במיוחד
27. כן, מדובר בעוגיות, אבל איזה עושר מופלא נושאת על גבה כל עוגייה ועוגייה! עוגיות חמאה פריכות, עליהן שוקולד, עליו פירות יבשים - אם זה לא מרשים בעיניכם אנחנו כבר לא יודעים מה כן.
28. כאן אנחנו פונים למאותגרים אפייתית שבכם (אגב, הרכבנו בשבילכם משלוח מנות שלם) עם הצעה שאי אפשר לסרב לה. רוצים לפנק מישהו בתבנית מעשה ידיכם? אין בעיה, אנחנו מרשים לכם להכין עוגת ביסקוויטים - אבל שתהיה מקושטת ופורימית. עשינו עסק?
למתכון: עוגת ביסקוויטים קונפטי
29. כן, שוב מדובר בעוגיות, אבל אתם חייבים להודות שכל עוגייה כזו היא עולם ומלואו, או לפחות כמו עוגה קטנה. ככה זה כשטומנים בעוגיות השוקולד צ'יפס מלית של עוגת גבינה. חגיגי בשיגעון, טעים בטירוף.
למתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי עוגת גבינה
30. חשבתם פעם לאפות את הרוגלך שלכם כקבוצה, ולא כמאפים בודדים? קרן אגם חשבה, ויצא לה כל כך יפה, שהמון מאיתנו אימצו את הרעיון מיד. ואגב, כאן הרוגלך ממולאים בממרח לוטוס - אתם מוזמנים ללכת על המלית השגרתית (כלומר, אם אתם אנשים שגרתיים).
פורים שמח!