אם יש שני סוגים של אנשים בעולם - אלה שקונים משלוח מנות מוכן (ולא משנה אם הוא מושקע או הכי בסיסי), ואלה שתמיד מכינים לבד ועוד נהנים מזה - אנחנו לגמרי בצד של האחרונים, או לפחות מנסים להיות. חודש-חודשיים לפני פורים אנחנו כבר מתחילים לאסוף רעיונות וללקט מתכונים לקינוחים ומתוקים שגם נראים מיליון דולר. מה אנחנו עושים איתם אחר כך - זה כבר סיפור אחר.

כבר כמה שנים שאנחנו מחכים בקוצר רוח לפוסט הפורים של הבלוג המקסים Misspetel, של שרית נובק וסתיו גרושקביץ. כבכל שנה הבלוג מציע חוברת מתכונים של כל מרכיבי המשלוח להורדה חינמית, ככה שאתם יכולים להכין לבד את כל המרכיבים או את חלקם, לחג או בלי קשר.

מה למשל? השנה הלכה מיס פטל על ממתקים ועוגיות קטנים ומושקעים, שיכולים לעבוד ביחד אבל בהחלט גם לחוד. כדורי קוקוס ורודים במילוי טראפלס למשל, או קוביות נוגט וקרמל ארוזות יפה - יכולים להיות יופי של משלוח.

ובכל זאת, לא כל יום פורים ואם כבר הלכתם על משלוח מושקע של כמה מרכיבים - פופוקרן ורוד הוא אחלה תוספת, קישוט טעים וצבעוני ברוח החג.

עוגיות הפרח הקטנטנות האלה במילוי נוטלה כל כך עשו לנו את זה, שיש לנו הרגשה שהן ימשיכו לככב אצלנו גם הרבה אחרי החג.

גולת הכותרת עבור קהל הילדים (וממש לא רק עבורם) היא גלידות המרנג האישיות האלה, עם גביע ופל אמיתי ועיגול שוקולד מלמעלה: הגלידה החמה מילדותנו פוגשת את נשיקות המרנג שאנחנו אוהבים תמיד.
