אוכל
יח``צ׃ דודו אזולאי, משק ארצי

מציית עוף ועשבי תיבול

שוברים את הראש איך לגוון את חול המועד פסח? הנה פתרון שכולל מצות, חזה עוף ועשבי תיבול, או במילים אחרות: הגרסה המשודרגת והמשביעה בהרבה של המצה בריי

ניר צוק | משק ארצי | פורסם 06/04/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 מצות

כוס מים חמים

ביצה

120 גרם חזה עוף

1 בצל בינוני

חופן פטרוזיליה

חופן שמיר

חופן כוסברה

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 שוברים את המצות בגסות ומשרים במים 5 דקות. מסננים וסוחטים.

2 מוסיפים ביצה ומערבבים.

3 קוצצים את חזה העוף לקוביות קטנות מאוד.

4 קוצצים את הבצל ועשבי התיבול דק.

5 מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.

6 משטחים את המצות מעל העוף במחבת ומטגנים כ-2 דקות על אש נמוכה.

7 הופכים בעדינות את החביתה שנוצרה ומטגנים כ-2 דקות נוספות על אש נמוכה.

* המתכון באדיבות ניר צוק למשק ארצי, מותג העופות הטבעיים.
>> לכל המתכונים לפסח
 
>> אבקת אפייה, אבקת מרק ועוד: האם זה כשר לפסח?