אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

סלט חצילים

סלט חצילים במיונז הוא אחת הקלאסיקות החשובות על כל שולחן, ובעיקר על שולחן חג. זה המתכון של זמי שרייבר ממסעדת סנדר

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 13/03/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 חצילים

מיץ מלימון טרי

כוס מיונז

2 כפות חרדל

3 שיני שום, קצוצות

חצי כפית סוכר

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 קולים את החצילים על להבה גלויה כ-10 דקות מכל צד עד לריכוך. מעבירים למסננת (על מנת לסנן את הנוזלים שניגרים) ומצננים.

2 מסירים את הקליפה, מעבירים לקערה ומיד מוסיפים מיץ לימון.

3 מוסיפים את יתר המרכיבים ומועכים במזלג היטב עד להתמזגות כל הטעמים. טועמים ומתקנים תיבול.

לכל הסלטים האשכנזיים לחג

וכל המתכונים לפסח