אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

סלט חצילים על האש עם פלפלים מתוקים וחריפים

סלט נפלא לשולחן החג של חצילים שרופים, פלפלים קלויים ועשבי תיבול מרעננים

אביב משה | mako אוכל | פורסם 06/04/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 114 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

2 חצילים

4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וללא גרעינים, חתוכים לקוביות

2 פלפלים חריפים קלויים, קלופים וחתוכים לקוביות

2 שיני שום קצוצות

1 כף כוסברה קצוצה

1 כף פטרוזיליה קצוצה

5 כפות מיץ לימון

מלח

שמן זית

אופן ההכנה:

1 קולים את החצילים על אש גלויה כ-8-10 דקות.2. קולפים את החצילים ומוציאים את "הבשר" ללא הגרעינים ובעזרת מזלג מועכים את "בשר" החציל.3. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומגישים. 4. אפשר לזלף מעל מעט טחינה גולמית.