צילום׃ הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים
מאפינס דאבל-שוקולד מקמח מצה
עוגות קטנות לחות ושוקולדיות שיספקו לא רק את המכורים למצה מרוחה בשוקולד, אלא את כל מי שחייב קינוח בסוף ארוחת החג שלו. מתוך הבלוג BakeCare
הודליה כצמן | BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים
| פורסם 28/03/18
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-10-12 מאפינס:
1 כוס קמח מצה לעוגות
1 כף אבקת אפייה
10 כפות אבקת שוקו
רבע כפית מלח
5 ביצים
רבע כוס סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
1 כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה
שליש כוס שוקולד צ'יפס
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת השוקו והמלח בקערת המיקסר.
2 שוברים את הביצים אחת אחת לתוך התערובת ומערבלים.
3 מוסיפים את סירופ המייפל, הווניל והשמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעזרת כף עץ.
5 משמנים תבנית מאפינס ויוצקים לתוכה את הבלילה עד 1 ס"מ מגובה התבנית.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא לח אבל נקי.
המתכון באדיבות הודליה כצמן מ-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים.