אוכל
צילום׃ הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים

מאפינס דאבל-שוקולד מקמח מצה

עוגות קטנות לחות ושוקולדיות שיספקו לא רק את המכורים למצה מרוחה בשוקולד, אלא את כל מי שחייב קינוח בסוף ארוחת החג שלו. מתוך הבלוג BakeCare

הודליה כצמן | BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים | פורסם 28/03/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-10-12 מאפינס:

1 כוס קמח מצה לעוגות

1 כף אבקת אפייה

10 כפות אבקת שוקו

רבע כפית מלח

5 ביצים

רבע כוס סירופ מייפל

1 כפית תמצית וניל

1 כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה

שליש כוס שוקולד צ'יפס

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

>> כל הקינוחים לפסח

>> כל המתכונים לפסח

 

1 מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת השוקו והמלח בקערת המיקסר.

2 שוברים את הביצים אחת אחת לתוך התערובת ומערבלים.

3 מוסיפים את סירופ המייפל, הווניל והשמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

מאפינס דאבל שוקולד מקמח מצה (צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים)
אנחנו ניקח שלושה, תודה|צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים

4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעזרת כף עץ.

5 משמנים תבנית מאפינס ויוצקים לתוכה את הבלילה עד 1 ס"מ מגובה התבנית.

6 אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא לח אבל נקי.

 

המתכון באדיבות הודליה כצמן מ-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים.