אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

סלט תפוחי אדמה

האם יש אדם עלי אדמות שלא אוהב סלט תפוחי אדמה? לא נראה לנו. וכשמדובר בסלט הזה, לפי מתכון של מסעדת סנדר, על אחת כמה וכמה

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 13/03/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג תפוחי אדמה

6 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בן יין

מלח

בצל סגול (או 4-5 גבעולי בצל ירוק פרוס)

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם במים עם מעט מלח עד לריכוך.

2 מקלפים, חותכים לקוביות ומעבירים לקערה.

3 מערבבים בקערית שמן זית, חומץ ומלח ושופכים על תפוחי האדמה בעודם חמים. מוסיפים בצל ופטרוזיליה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

* ניתן להוסיף לסלט חרדל, מלפפונים כבושים וביצים קשות.

לכל הסלטים האשכנזיים לחג

וכל המתכונים לפסח