צילום׃ דניאל לילה, mako אוכל
עוגיות שקדים לפסח
עוגיות שקדים משלושה מרכיבים בלבד של השף חיים כהן
חיים כהן | mako אוכל
| פורסם 06/04/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם שקדים מולבנים, פרוסים
180 גרם (3/4 כוס ועוד 3 כפות) סוכר
100 גרם חלבון (כ-3 ביצים בגודל M)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור מראש לחום של 150 מעלות.
2 מכניסים לקערה את השקדים המולבנים, מוסיפים את הסוכר ואת החלבון ומערבבים.
3 בעזרת כפית טבולה במים יוצרים קבוצות ומניחים בתבנית אפייה במרווחים של 2 סנטימטר.
4 אופים בתנור כחצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.