צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
טורטיות כשרות לפסח
אם חשבתם שבפסח תיאלצו להיפרד לשלום מהטורטיות שאתם אוהבים, צדקתם רק באופן חלקי: מהטורטיות הרגילות אומנם תצטרכו להיפרד אם אתם שומרים כשרות, אבל הטורטיות הכשרות לפסח שתכינו לבד (ממש בקלות) מעולות לא פחות
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 03/04/23
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-8-10 טורטיות:
8 כפות קמח תפוחי אדמה
4 ביצים
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים היטב (אפשר במיקסר) ומעבירים דרך מסננת.
2 משמנים מעט מאוד מחבת ומחממים על אש בינונית. שופכים מהבלילה שכבה דקיקה ומטגנים עד שהצד העליון יבש לגמרי. מוציאים לצלחת (בלי להפוך).
3 ממשיכים כך עם שאר הבלילה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
** אם מכינים טורטיות עבות יותר יש לטגן אותן משני הצדדים.