אוכל
צילום׃ עידית בן עוליאל, בייקרי

עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס

עוגיות שקדים הן אהבה ותיקה שלנו. הוסיפו לזה פצפוצי שוקולד מריר איכותי וקיבלתם חתיכת מעדן טעים, כיפי וסופר קל להכנה

| בייקרי | פורסם 01/04/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם חמאה רכה

100 גרם סוכר

1 ביצה

40 גרם קמח מצה

80 גרם שוקולד מריר 60%, קצוץ (לא פתיתי שוקולד צ'יפס קנויים)

180 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

1 מערבלים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם בהיר.

2 מוסיפים ביצה וקמח מצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

>> כל הקינוחים לפסח

>> כל המתכונים לפסח

עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס (צילום: עידית בן עוליאל, בייקרי)
רבע שעה בתנור|צילום: עידית בן עוליאל, בייקרי

3 מוסיפים שוקולד ושקדים ומערבבים בעדינות.

4 יוצרים עוגיות קטנות של כ-2 ס"מ בעזרת כף, ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים גדולים.

5 אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד לקבלת גוון חום בהיר.