צילום׃ עידית בן עוליאל, בייקרי
עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס
עוגיות שקדים הן אהבה ותיקה שלנו. הוסיפו לזה פצפוצי שוקולד מריר איכותי וקיבלתם חתיכת מעדן טעים, כיפי וסופר קל להכנה
| בייקרי
| פורסם 01/04/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
1 ביצה
40 גרם קמח מצה
80 גרם שוקולד מריר 60%, קצוץ (לא פתיתי שוקולד צ'יפס קנויים)
180 גרם שקדים פרוסים
אופן ההכנה:
1 מערבלים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם בהיר.
2 מוסיפים ביצה וקמח מצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מוסיפים שוקולד ושקדים ומערבבים בעדינות.
4 יוצרים עוגיות קטנות של כ-2 ס"מ בעזרת כף, ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים גדולים.
5 אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד לקבלת גוון חום בהיר.