אוכל
צילום׃ עידית בן עוליאל, בייקרי

מוס השוקולד המטריף של הבייקרי

המתכון הזה, למוס השוקולד המושלם של הבייקרי, בא לנו מה זה טוב. אם לוקחים לנו את העוגות, אז מה שהכי בא לנו זה לקחת כפית - טוב על מי אנחנו עובדים, כף - ולזלול את המוס האוורירי הזה

| בייקרי | פורסם 25/03/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 137 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

235 גרם שוקולד 53%

90 גרם שמנת 32%

2 חלמונים

120 גרם חלבונים

36 גרם סוכר

אופן ההכנה:

>> כל הקינוחים לפסח

>> כל המתכונים לפסח

1 ממיסים חלקית את השוקולד על בן מארי.

2 מרתיחים את השמנת ושופכים חצי מהכמות על השוקולד, בעודו על האש. טורפים במטרפה ידנית.

3 מוסיפים את שאר השמנת וטורפים עד שהבלילה רותחת.

4 מורידים מהאש, מוסיפים חלמונים ומערבבים עד לאיחוד.

5 במקביל, מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת מרנג יציב.

6 מקפלים כרבע מהחלבון המוקצף לתוך תערובת השוקולד, ואז מוסיפים את מסת השוקולד כולה לקערה עם החלבון המוקצף. מקפלים בעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה.

7 מעבירים לכלים אישיים ומצננים.

*אפשר להגיש עם קצפת וניל.