צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
לבנה או אדומה - זה המתכון שלכם לחזרת
חזרת אחת אדומה עם סלק, חזרת שנייה לבנה בלי שום דבר שימתן את החריפות. איזו אנחנו בוחרים? אנחנו נגיש את שתיהן זו לצד זו, כמובן
זמי שרייבר | מסעדת סנדר
| פורסם 13/03/21
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לחזרת לבנה:
750 גרם שורש חזרת, קלוף וטחון (זהירות, זה שורף!)
רבע כוס חומץ לבן
3 כפות סוכר לבן
חצי כפית מלח
חצי כוס מים רותחים
לחזרת אדומה:
חצי קילו שורש חזרת, קלוף וטחון (זהירות, זה שורף!)
רבע קילו סלק, קלוף וטחון
רבע כוס חומץ לבן
3 כפות סוכר לבן
חצי כפית מלח
חצי כוס מים רתוחים
אופן ההכנה:
1 מערבבים את החומרים - את חומרי החזרץ הלבנה בקערה אחת ואת חומרי החזרת האדומה בקערה נפרדת - ומגישים.