אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

לבנה או אדומה - זה המתכון שלכם לחזרת

חזרת אחת אדומה עם סלק, חזרת שנייה לבנה בלי שום דבר שימתן את החריפות. איזו אנחנו בוחרים? אנחנו נגיש את שתיהן זו לצד זו, כמובן

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 13/03/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לחזרת לבנה:

750 גרם שורש חזרת, קלוף וטחון (זהירות, זה שורף!)

רבע כוס חומץ לבן

3 כפות סוכר לבן

חצי כפית מלח

חצי כוס מים רותחים

לחזרת אדומה:

חצי קילו שורש חזרת, קלוף וטחון (זהירות, זה שורף!)

רבע קילו סלק, קלוף וטחון

רבע כוס חומץ לבן

3 כפות סוכר לבן

חצי כפית מלח

חצי כוס מים רתוחים

אופן ההכנה:

1 מערבבים את החומרים - את חומרי החזרץ הלבנה בקערה אחת ואת חומרי החזרת האדומה בקערה נפרדת - ומגישים.

לכל הסלטים האשכנזיים לחג

וכל המתכונים לפסח