ככה מכינים באונטי בבית
עשו זאת בעצמכם: קוקוס ושוקולד מאוד אוהבים אחד את השני, ואנחנו מאוד אוהבים אותם ביחד - אז למה בעצם שלא נכין לנו ערימת ענקים של חטיפי באונטי ביתיים? וזה אפילו לא מסובך
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
שלושת רבעי כוס חלב
חצי כוס סוכר
רבע כוס חלב קוקוס
חצי חבילת חמאה
2 וחצי כוסות (250 גרם) קוקוס טחון
חצי כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר או חלב, קצוץ או שבור לקוביות
אופן ההכנה:
עוד מתכונים לפסח
ועוד מתוקים לפסח
1 מרתיחים בסיר חלב, סוכר, חלב קוקוס וחמאה.
2 מורידים מהאש, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.
3 משטחים את התערובת באופן אחיד בתבנית של 20 על 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור של כ-4 שעות.
4 מכינים גנאש שוקולד: מחממים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד (אפשר במיקרו, בפולסים של 30 שניות) ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ויפה.
5 מוציאים את הקוקוס מקירור וחותכים למקלות. בעזרת מזלג טובלים כל מקל בגנאש השוקולד עד שהוא מצופה מכל הכיוונים, מוציאים ומסדרים על נייר אפייה. שומרים בקירור.
* המתכון באדיבות דן גורמה, המשיקה יחד עם מועדון חבר סדנת קינוחים לפסח. את הסדנה ינחה מיכה גינטר. לעוד פרטים היכנסו לכאן.