אוכל
צילום׃ אבי מזרחי, דן גורמה

ככה מכינים באונטי בבית

עשו זאת בעצמכם: קוקוס ושוקולד מאוד אוהבים אחד את השני, ואנחנו מאוד אוהבים אותם ביחד - אז למה בעצם שלא נכין לנו ערימת ענקים של חטיפי באונטי ביתיים? וזה אפילו לא מסובך

מיכה גינטר | דן גורמה | פורסם 02/04/18 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 117 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שלושת רבעי כוס חלב

חצי כוס סוכר

רבע כוס חלב קוקוס

חצי חבילת חמאה

2 וחצי כוסות (250 גרם) קוקוס טחון

חצי כוס שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר או חלב, קצוץ או שבור לקוביות

אופן ההכנה:

עוד מתכונים לפסח

ועוד מתוקים לפסח

1 מרתיחים בסיר חלב, סוכר, חלב קוקוס וחמאה.

2 מורידים מהאש, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.

3 משטחים את התערובת באופן אחיד בתבנית של 20 על 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור של כ-4 שעות.

4 מכינים גנאש שוקולד: מחממים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד (אפשר במיקרו, בפולסים של 30 שניות) ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ויפה. 

5 מוציאים את הקוקוס מקירור וחותכים למקלות. בעזרת מזלג טובלים כל מקל בגנאש השוקולד עד שהוא מצופה מכל הכיוונים, מוציאים ומסדרים על נייר אפייה. שומרים בקירור.

* המתכון באדיבות דן גורמה, המשיקה יחד עם מועדון חבר סדנת קינוחים לפסח. את הסדנה ינחה מיכה גינטר. לעוד פרטים היכנסו לכאן.