לביבות בטוסטר לחיץ
אחרי חמש הדלקות נרות שלמות לא רק שנמאס לנו לטגן, אפילו לאפות לביבות כבר אין לנו כוח. זה הזמן לשלוף את נשק יום הדין: לביבות בטוסטר, בלי טיפת אחת של שמן
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 30/12/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לכ-20 לביבות:
2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים
1 בטטה בינונית, קלופה
1 בצל בינוני, קלוף
2 ביצים בגודל L
4 כפות קמח תופח
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
להגשה:
שמנת חמוצה
עירית או בצל ירוק, קצוצים
אופן ההכנה:
1 מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
2 סוחטים את הנוזלים מהירקות המגוררים בעזרת מסננת או בין כפות הידיים.
3 מוסיפים ביצים, קמח תופח, מלח ופלפל שחור ומערבבים עד לאיחוד.
4 מרפדים את הטוסטר בנייר אפייה, יוצקים כמה כפות מהבלילה וסוגרים ל-5-10 דקות (תלוי בטוסטר). חוזרים על הפעולות עד שמסתיימת התערובת.
5 מגישים עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.


עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!