אוכל
צילום׃ אנה ארונוב

סירניקי אפויות

לביבות הגבינה האלה מתאימות בול למוד שאנחנו נמצאים בו - כזה שתובע מאיתנו לא להכניס דברים לשמן אלא אם כן חייבים. הוסיפו לזה את המתיקות הקלה והמראה העדין, וקיבלתם יופי של מתכון לסיום חנוכה 2023

אנה ארונוב | מגזין שופרסל | פורסם 14/12/23 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 134 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

סירניקי בתנור זה חוויה לא רק בחנוכה. אי אפשר להסביר כמה זה טעים - לביבות גבינה מבית אמא ואבא שאוכלים כל השנה.

מרכיבים :

400 גרם גבינת טבורוג 

ביצה אורגנית

קמצוץ מלח

2 כפות סוכר 

שקית סוכר וניל 

100 גרם קמח רב תכליתי ללא גלוטן

כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

כל מתכוני הלביבות

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים היטב את הגבינה, הביצה, המלח, הסוכר וסוכר הווניל.

3 מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

4 מקמחים מעט את משטח העבודה ואת הידיים ויוצרים כדורים בעובי של כסנטימטר. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים מעט.

5 אופים 10 דקות, הופכים ואופים 10 דקות נוספות.