אוכל
צילום׃ דפני פתיחה

לביבות קישואים וגבינות ללא טיגון

תוספת מושלמת, נשנוש או אפילו ארוחה בפני עצמה: לביבות נהדרות ומהירות שאופים בתנור ומגישים לצד מטבל יוגורט צונן

דפני פתיחה | mako green | פורסם 03/12/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 קישואים בהירים

2 זוקיני

200 גרם גבינת פטה 5%

100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

4 ביצים

חצי כוס שיבולת שועל

מלח

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את הקישואים ומייבשים.

2 חותכים את השוליים ומגרדים בפומפייה גסה, סוחטים היטב מהנוזלים ומעבירים לקערה.

3 מגרדים בפומפייה את גבינת הפטה ומוסיפים לקערה.

4 מוסיפים את המוצרלה, הביצים, שיבולת השועל והמלח ומערבבים הכל.

5 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים קציצות ומניחים זו לצד זו.

6 אופים בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות, עד שהקציצות מזהיבות.

*לחילופין מרססים מחבת בתרסיס שמן, מניחים את הקציצות על המחבת, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.