
נתחיל עם מתכון לעצלנים: לביבה אחת אפויה ענקית, שפשוט חותכים לריבועים. מתכון: לביבות אפויות לעצלנים

גם בלי טיגון וגם בלי גלוטן? בהחלט כן. קלות להכנה, בריאות, טעימות ויפות. לביבות גזר ובטטה אפויות של רחלי קרוט

להפוך לביבות לבריאות זה קל – פשוט אופים אותן במקום לטגן. להפוך אותן לבריאות בלי לקלקל את הטעם – זה כבר אתגר גדול יותר, ולזה יש לנו מדריך שלם. איך מכינים לביבות אפויות?
הזוכות בתואר הפריכות מכולן: לביבות תפוחי אדמה עם קצת בצל, שום, מלח ופלפל שטעימות וממכרות כמו צ'יפס. למתכון: צ'יפס "שטוחים" אפוי

שחומות ויפות מבחוץ, טעימות ורכות מבפנים, בכלום עבודה וכמעט ללא שמן? כן בבקשה. למתכון: לביבות אפויות של רון יוחננוב

שלושה טעמים ושלושה צבעים, רק תבחרו אם להשתמש בסלק, קישוא או בטטה. למתכון: לביבות ירק אפויות ב-3 צבעים

כתום זה הצהוב החדש, ובלביבות הבטטה האלה יש תיבול מיוחד שהופך אותן לכאלה מיוחדות. למתכון: לביבות בטטה אפויות עם טוויסט

בלי להתפשר על טעם, אתם מרוויחים כאן קציצוניות מפוצצות בערכים תזונתיים. למתכון: לביבות עדשים וכרובית אפויות

צבע סגול מהפנט, רעננות מפתיעה של נענע ופינוק כיפי בדמות מוצרלה. למתכון: לביבות סלק

אנחנו קוראים להן "הטריק לדחוף לילדים פחמימה, חלבון וירק בביס אחד", אבל תאמינו לנו שהן טובות לא רק לילדים. למתכון: לביבות פירה אפויות

כל לביבה כזאת שווה 40 קלוריות בלבד. עוד לא השתכנעתם? נסו להכין אותה עם ארטישוק ירושלמי. למתכון: לביבות אפויות עם קישואים וירקות

הנה משהו שהוא בין קציצה ללביבה, עם ציפוי קריספי וטונות של בריאות. וכן, זה גם טעים. לאללה. למתכון: לביבות קינואה אפויות

כל מה שטעים בלביבות זוקיני וגבינות, בלי השמנוניות והטיגון. וכן, הן מעולות גם ללא הטיגון. לא לשכח להכין מטבל יוגורט מרענן לטבילה. לביבות קישואים וגבינות ללא טיגון

נסיים עם לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, שבמקום לטגן אופים, והטעם יוצא כמעט זהה לחלוטין. למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות