צילום׃ שי שרף, גורמה בפיתה
תבשיל בשר עם שעועית ירוקה
תבשיל ארומטי וקל להכנה המורכב מחומרים פשוטים ובסיסיים המצויים בכל בית
אינה קראבצקי | גורמה בפיתה
| פורסם 29/06/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
600 גרם כתף מספר 5 חתוך לקוביות ושטוף במים חמים
2 בצלים פרוסים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
כוס וחצי שעועית ירוקה חלוטה
3 שיני שום פרוסים
2 כפות רסק עגבניות
כפית פלפל אנגלי
2 כוסות מים רותחים
מלח
שמן
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר עם מעט שמן שחומם מראש את השום והבצל עד להזהבה.
2 במחבת נפרדת מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה קלה ומעבירים לקערה.
3 מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים.
4 מתבלים במלח ופלפל אנגלי.
5 מוסיפים את רסק העגבניות, מים רותחים ומערבבים.
6 מוסיפים את השעועית הירוקה, תפוחי האדמה ומבשלים כשעה וחצי.