אוכל
צילום׃ שי שרף, גורמה בפיתה

תבשיל בשר עם שעועית ירוקה

תבשיל ארומטי וקל להכנה המורכב מחומרים פשוטים ובסיסיים המצויים בכל בית

אינה קראבצקי | גורמה בפיתה | פורסם 29/06/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

600 גרם כתף מספר 5 חתוך לקוביות ושטוף במים חמים

2 בצלים פרוסים

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

כוס וחצי שעועית ירוקה חלוטה

3 שיני שום פרוסים

2 כפות רסק עגבניות

כפית פלפל אנגלי

2 כוסות מים רותחים

מלח

שמן

 

 

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר עם מעט שמן שחומם מראש את השום והבצל עד להזהבה.

2 במחבת נפרדת מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה קלה ומעבירים לקערה.

3 מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים.

4 מתבלים במלח ופלפל אנגלי.

5 מוסיפים את רסק העגבניות, מים רותחים ומערבבים.

6 מוסיפים את השעועית הירוקה, תפוחי האדמה ומבשלים כשעה וחצי.

>> עוד מתכוני גורמה בפיתה