צילום׃ רועי ברקוביץ'
פסטה עם בשר טחון
כולם יודעים שפסטה ובשר טחון זה שילוב מעולה. בואו לראות מה קורה כשמורידים את רוטב העגבניות ומוסיפים פטריות טריות
אינה קראבצקי | גורמה בפיתה
| פורסם 16/06/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חבילה של ספגטי מקמח מלא
600 גרם בשר (מספר 5, כתף, קפוא)
4 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות
חצי חבילת פטריות שמפיניון קצוצות דק
6 שיני שום קלופות ופרוסות
מעט שמן
כף מלח
1/2 כפית פלפל
כלים
סיר
מטחנת בשר
מחבת גדולה
קערה
כף עץ
מצקת
סיר
מסננת
אופן ההכנה:
1 מבשלים בסיר את נתח הבשר עם מים כשעה וחצי.
2 טוחנים את הבשר במטחנה.
3 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
4 מוציאים את הבצל המטוגן וטוחנים אותו. מערבבים את הבצל הטחון עם תערובת הבשר.
5 שמים במחבת שבה טוגן הבצל את השום, מוסיפים את תערובת הבשר ומעט שמן ומטגנים עד לסגירתו של הבשר.
6 מכינים פסטה לפי הוראות יצרן.
7 מוסיפים למחבת שתי כפות מהמים שבהם התבשלה הפסטה, פטריות, מלח ופלפל ומערבבים.
8 מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת, מערבבים ומגישים.
>> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו!