ספינג' מרוקאי
ספינג' המסורתי, כל כך טעים ופשוט להכנה
אליהב שאשון | mako אוכל
| פורסם 20/12/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
לבצק
1/2 ק"ג קמח מנופה
2 ביצים
רבע כוס שמן
כף שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
כפית מלח
1 וחצי כוסות מים פושרים
רבע כפית גרדת ליים
למילוי
150 גרם גבינת שמנת
100 גרם גבינת ריקוטה
5 כפות סוכר
1 סוכר וניל
חצי כפית גרדת ליים
מעט דובדבנים בסירופ
אופן ההכנה:
אופן הכנת הבצק:
1 בקערת לישה עם וו גיטרה, לשים יחד את כול מרכיבי הבצק: קמח, ביצים, שמן, שמרים, סוכר, מלח, מים פושרים וגרידת ליים. לאחר לישה ממושכת מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כשעה.
אופן הכנת המילוי:
1 מערבבים יחד בקערה את כול מרכיבי המילוי: גבינת השמנת, הריקוטה, הסוכר, סוכר הווניל והליים.
2 לאחר הערבוב מקפלים פנימה את הדובדבנים בסירופ.
3 יוצרים כדורי בצק ממולאים בגבינה ומטגנים בשמן עמוק.
אופן ההגשה:
מגישים עם אבקת סוכר מעל כל סופגנייה.