אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

קבב טלה של דוחול ספאדי

מכירים את מסעדת דיאנא בנצרת? רוצים ללמוד איך מכינים את הקבבים המושלמים שלה בבית? הנה, ככה

דוחול ספדי | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 20/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 60 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך)

1 בצל שלם

½ צרור פטרוזיליה

35 גרם מלח (2 כפות שטוחות)

פלפל שחור גרוס

מעט בהרט לבנוני לפי הטעם

100 גרם צנוברים קלויים

עגבניות ובצלים לשיפוד

אופן ההכנה:

1 קוצצים או טוחנים את הבשר, וקוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה.

2 לשים הכל יחד עד ליצירת עיסה. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים.

3 יוצרים כדורים ומשפדים על שיפוד ברזל רחב. אחרי כל כדור משפדים לסירוגין רבע בצל ורבע עגבנייה.

4 צולים את השיפודים על רשת גריל או גריל פתוח, או אופים בתנור בחום של 200 מעלות לרבע שעה.

>> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו!