תמונת AVI׃ none
קרפצ'יו בקר בכוס מרטיני וסלט רוקט
מנה עדינה, אלגנטית ופשוטה שתגרום לכם להתענג על כל ביס. נא לאכול לאט
גיא בן שמחון | 7 מנות ל-7 ימים
| פורסם 07/04/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
150 גרם פילה בקר או עגל נקי ,עדיף את החלק האמצעי
צרור של עלי רוקט
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
חומץ בלסמי
מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
1 פורסים את הפילה בעזרת סכין חדה מאד ומשטחים בין ניילון הפרדה בעזרת מערוך.2. מסדרים על דפנות הכוס ומתבלים בשמן זית, לימון ומעט בלסמי.3. מתבלים כך גם את הרוקט ומניחים באמצע.