צילום׃ שי שרף
פסטה בולונז
אם חשבתם לעצמכם שאתם יודעים כבר הכל על המנה הזו, תחשבו שוב. ככה עושים את זה כמו אלקנה
אלקנה ביטון | 7 מנות ל-7 ימים
| פורסם 16/05/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
פסטה (עדיפות לפסטה קונכיות)
700 גרם בשר טחון (מומלץ בשר בקר חלק 2)
2 בצל מגורר
6 שיני שום
חצי קופסה זיתים שחורים חתוכים לפרוסות
זר פטרוזיליה
זר כוסברה
שמן זית
מלח
פלפל
4 כפות רסק עגבניות
פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
אופן הכנה:
- מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
הרוטב:
- מגרדים 3 שיני שום, מוסיפים חופן זיתים ומטגנים במעט שמן זית שחומם מראש.
- מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות ומים חמים. אם נוזלי מדיי מוסיפים עוד רסק עגבניות.
- מוסיפים עוד חופן זיתים שחורים, מלח, פלפל ופפריקה.
הבשר:
- מטגנים את הבצל עד להזהבה.
- קוצצים את הירק ואת 3 שיני שום הנותרות, ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומניחים להתבשל.