אוכל
צילום׃ שי שרף

פסטה בולונז

אם חשבתם לעצמכם שאתם יודעים כבר הכל על המנה הזו, תחשבו שוב. ככה עושים את זה כמו אלקנה

אלקנה ביטון | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 16/05/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 149 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

פסטה (עדיפות לפסטה קונכיות)

700 גרם בשר טחון (מומלץ בשר בקר חלק 2)

2 בצל מגורר

6 שיני שום

חצי קופסה זיתים שחורים חתוכים לפרוסות

 זר פטרוזיליה

זר כוסברה

שמן זית                    

מלח

פלפל

4 כפות רסק עגבניות

פפריקה אדומה מתוקה

1/2 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

אופן הכנה:

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן.

הרוטב: 

  1. מגרדים 3 שיני שום, מוסיפים חופן זיתים ומטגנים במעט שמן זית שחומם מראש.
  2. מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות ומים חמים. אם נוזלי מדיי מוסיפים עוד רסק עגבניות.
  3. מוסיפים עוד חופן זיתים שחורים, מלח, פלפל ופפריקה.

הבשר:

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. קוצצים את הירק ואת 3 שיני שום הנותרות, ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  4. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומניחים להתבשל.

>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע