שניצל הפתעות
סמדי בומבה שוב מפתיעה במתכון שכולו כיף. בואו לראות איך אפשר להפוך שניצל למשהו הרבה יותר מעניין
סמדר וקנין | 7 מנות ל-7 ימים
| פורסם 22/03/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (10 מנות):
2 פרפרי שניצל עוף מחולקים לשניים (4 רבעים)
2 ביצים טרופות
קמח
פירורי פנקו
מלח
פלפל גרוס
צ'ילי גרוס
למילוי
חזה עוף (השאריות מפרפרי השניצל)
בצל קצוץ
8 פטריות טריות קצוצות
זר פטרוזיליה קצוצה
זר כוסברה קצוצה
זר שמיר קצוץ
כפית פלפל שחור גרוס
מלח
כפית כורכום
אופן ההכנה:
1 חותכים את פרפר העוף לחצי ומשילים שאריות. (נשתמש בהם למילוי).
2 יוצרים כיס במרכזו של העוף בעזרת סכין חדה, את שאריות העוף קוצצים ומניחים בצד.
3 מטגנים את הבצל עד להזהבה.
4 מוסיפים את כל שאריות חזה העוף, את הפטריות, הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר. מערבבים ומתבלים בפלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ומלח לפי הצורך .מצננים מעט.
5 ממלאים את כיס העוף בתערובת.
6 טובלים את העוף הממולא בקמח, ביצים ובפירורי הפנקו.
7.מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השניצל על אש נמוכה. סופגים את השמן בנייר סופג.