אוכל

שניצל הפתעות

סמדי בומבה שוב מפתיעה במתכון שכולו כיף. בואו לראות איך אפשר להפוך שניצל למשהו הרבה יותר מעניין

סמדר וקנין | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 22/03/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 271 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

2 פרפרי שניצל עוף מחולקים לשניים (4 רבעים)

2 ביצים טרופות

קמח

פירורי פנקו

מלח

פלפל גרוס

צ'ילי גרוס

למילוי

חזה עוף (השאריות מפרפרי השניצל)

בצל קצוץ

8 פטריות טריות קצוצות

זר פטרוזיליה קצוצה

זר כוסברה קצוצה

זר שמיר קצוץ

כפית פלפל שחור גרוס

מלח

כפית כורכום

אופן ההכנה:

1 חותכים את פרפר העוף לחצי ומשילים שאריות. (נשתמש בהם למילוי).

2 יוצרים כיס במרכזו של העוף בעזרת סכין חדה, את שאריות העוף קוצצים ומניחים בצד.

3 מטגנים את הבצל עד להזהבה.

4 מוסיפים את כל שאריות חזה העוף, את הפטריות, הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר. מערבבים ומתבלים בפלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ומלח לפי הצורך .מצננים מעט.

5 ממלאים את כיס העוף בתערובת.

6 טובלים את העוף הממולא בקמח, ביצים ובפירורי הפנקו.

7.מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השניצל על אש נמוכה. סופגים את השמן בנייר סופג.

   >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה