חזה עוף בחלב קוקוס ופטריות שמפניון על אורז יסמין
מתכון פשוט, מהיר וטעים להפליא במגוון טעמים אסייתים שיגרמו לכולם לבקש תוספת
אביבה פיבקו | 7 מנות ל-7 ימים
| פורסם 01/05/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
1 סלסלה פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
4 שיני שום קצוצות
מעט ג'ינג'ר חתוך לרצועות
פחית חלב קוקוס
כפית מלח גס
פלפל
כף ממרח קארי ירוק
כוס וחצי אורז יסמין
3 בצל ירוק חתוך לג'וליאנים (לקישוט)
כלים
סיר לאורז
סיר סוטאז' -דגים
כף עץ
כותש שום
סכין
קרש חיתוך
אופן ההכנה:
1 מכינים אורז יסמין לפי הוראות היצרן
2 בסיר סוטאז' מטגנים רצועות בצל עד להזהבה.
3 מוסיפים למחבת את השום, הג'ינג'ר, הפטריות וממשיכים לטגן.
4 מוסיפים לתערובת את רצועות העוף ומטגנים לכדי סגירתו.
5 מתבלים במלח, פלפל, קארי ומוסיפים את חלב הקוקוס, לבישול של 5 דקות.
מגישים מעל האורז יסמין, שבושל בסיר נפרד ומפזרים את הבצל הירוק לקישוט המנה.