אוכל

חזה עוף בחלב קוקוס ופטריות שמפניון על אורז יסמין

מתכון פשוט, מהיר וטעים להפליא במגוון טעמים אסייתים שיגרמו לכולם לבקש תוספת

אביבה פיבקו | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 01/05/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
1 סלסלה פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
4 שיני שום קצוצות
מעט ג'ינג'ר חתוך לרצועות
פחית חלב קוקוס
כפית מלח גס
פלפל
כף ממרח קארי ירוק
כוס וחצי אורז יסמין

3 בצל ירוק חתוך לג'וליאנים (לקישוט)

כלים

סיר לאורז
סיר סוטאז' -דגים
כף עץ
כותש שום
סכין
קרש חיתוך

אופן ההכנה:

1 מכינים אורז יסמין לפי הוראות היצרן

2 בסיר סוטאז' מטגנים רצועות בצל עד להזהבה.

3 מוסיפים למחבת את השום, הג'ינג'ר, הפטריות וממשיכים לטגן.

4 מוסיפים לתערובת את רצועות העוף ומטגנים לכדי סגירתו.

5 מתבלים במלח, פלפל, קארי ומוסיפים את חלב הקוקוס, לבישול של 5 דקות.

מגישים מעל האורז יסמין, שבושל בסיר נפרד ומפזרים את הבצל הירוק לקישוט המנה.