אוכל
צילום׃ שי שרף

עוגת תפוחים מבולוניה

טארט תפוחים כפרי, זהוב ומשובח. מומלץ להגיש עם יוגורט גבינת עיזים בצד

אינה קראבצקי | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 16/05/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.1 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

חמאה לשימון

100 גרם קמח תירס

200 גרם קמח רגיל מנופה

100 פירורי לחם מלא

100 גרם סוכר חום בהיר

חצי ליטר חלב

3 ביצים גדולות

100 גרם דבש

50 גרם שמן זית

100 גרם תאנים יבשים

100 גרם צימוקים כהים

100 גרם שזיפים יבשים מגולענים

חצי קילו תפוחי גרנד סמית

2 תפוזים (שימוש בקליפה בלבד)

2 לימונים(שימוש בקליפה בלבד)

חצי כפית קינמון

כפית מלח

יוגורט של פעם

אופן ההכנה:

1 חותכים פירות יבשים לקוביות.

2 מקלפים וחותכים תפוחים לקוביות קטנות.

3 מגוררים את קליפות התפוזים והלימונים.

4 מערבבים מרכיבים יבשים - קמח תירס, קמח רגיל, פירורי לחם, סוכר חום, קינמון ומלח.

5 מערבבים מרכיבים רטובים – חלב,דבש, ביצים ושמן זית.

6 מערבבים ביחד את המרכיבים היבשים והרטובים.

7 מוסיפים את הפירות היבשים.

8 יש לשמן את התבנית בחמאה ומעל לשפוך את התערובת.

אופים 50 דקות ב-180 מעלות.>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע