מניפת אנטריקט וסינטה ברוטב מרינדה
מנה מושקעת וטעימה להפליא. כל הנותר הוא לקחת ביס ולהתמוגג על הטעמים
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (10 מנות):
נתח של 400 גרם אנטריקוט מיושן
נתח של 400 גרם סינטה טרי
מרכיבים לירקות
2 תפוחי אדמה חתוכים גס (עם הקליפה)
2 בטטה חתוכות גס (עם הקליפה)
3 קישואים חתוכים גס (עם הקליפה)
2 בצל חתוכים גס
עגבניות שרי
רוזמרין
תימין
8 שיני שום קלופות
מרכיבים למרינדה
שמן זית
מלח
פלפל גס
דבש
זר נענע
זר בזיליקום
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
1 צורבים את הנתחים עד לצריבה מלאה מכל הצדדים.
2 מכניסים לתנור ל 8 עד 12 דקות תלוי במידת העשייה הרצויה.
3 מוציאים את הנתחים מהתנור ופורסים לפרוסות של 1/2 ס"מ. מסדרים על צלחת את פרוסות הבשר, במניפה, מניחים מעל 6 שיני שום ורוזמרין שטוגנו קלות ובוזקים מעט מרוטב המרינדה.
הכנת המרינדה:
1.קוצצים במעבד מזון את הנענע והבזיליקום. מוסיפים שמן זית, דבש, מלח פלפל ומערבבים יחד במעבד.
2.מעבירים לקערה.
הכנת ירקות לתנור
1 מניחים את הירקות בתבנית, מתבלים בעלי רוזמרין, עלי תימין, מזליפים שמן זית ומוסיפים מלח ופלפל גס לפי הטעם.
2 מוסיפים שיני שום קלופות (שלמות)
3 מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה בערך. (עד לריכוך של תפ"א).
4.מסדרים בצלחת הגשה ובתאבון.