למילוי: שמן זית שן שום כתושה שתי חבילות תרד טורקי שטוף חבילה וחצי ריקוטה (350 גרם) חלמון כ-20 גרם פרמזן מגוררת, ועוד מעט לפיזור למעלה אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם מלח
לסלט: קילו עגבניות צרור בזיליקום סחיטת לימון שמן זית מלח
קינוח: אצבעות שוקולד מתוקותאופן ההכנה: 1. במכונת פסטה פותחים את הבצק לדפים. 2. חותכים לריבועים, מכניסים לסיר עם מים רותחים ומחכים שיצופו. מוציאים ופורסים על מגבת. 3. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום והתרד ומטגנים עד שהתרד מתרכך. מסננים היטב ומעבירים לקרש חיתוך. קוצצים את התרד. 4. שמים בקערה את הריקוטה, מוסיפים את התרד ומערבבים, מוסיפים חלמון ומערבבים. מוסיפים את הפרמזן, אגוז מוסקט ומעט מלח, לפי הצורך. 5. ממלאים שקית זילוף בתערובת, ומזליפים פס שמנמן על כל ריבוע פסטה, מגלגלים ומהדקים קלות, ליצירת קנלוני. 6. מסדרים את הקנלוני בתבנית קטנה משוחה בשמן זית, כך שיהיו דחוסים מעט. מגררים מעל פרמזן, ומזלפים עוד קצת שמן זית. 7. אופים בגריל בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 15 דקות. 8. קוצצים עגבניות לקוביות קטנות, מתבלים בבזיליקום ולימון לפי הטעם. מוסיפים מלח ושמן זית ומערבבים. 9. מגישים את הקנלוני עם סלט העגבניות.
חומרים: 4 כרעי עוף 4 תפוחי אדמה מלח כוס שמן קנולה כוס מים רותחים
אופן ההכנה: 1. מפרידים בין השוקיים לירכיים, ממליחים ומניחים בצד. 2. קולפים את תפוחי האדמה, פורסים ומייבשים היטב במגבת או בנייר סופג. 3. מחממים את השמן בסיר, מכניסים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. 4. מוציאים את תפוחי האדמה ומכניסים את חלקי העוף לטיגון של כ-5 דקות. 5. מוציאים את העוף, מרוקנים את הסיר מהשמן ומחזירים לסיר את העוף ואת תפוחי האדמה. 6. מוסיפים מים רותחים, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות.