אוכל

כותרת למובייל כותרת למובייל כותרת למובייל

כותרת משנה למובייל עכע כגעכגע כגעכעג גכעככככ

  1. לחם 1 (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)

    אם עדיין לא התחלתם לאפות לחם בבית, זה הזמן

    המדריך המצולם שייקח אתכם לשם צעד אחר צעד

  2. איך מכינים עוגת מספרים (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)

    מהמתכון הזה כולם יצאו עם עוגת מספרים ביד

    עם המדריך של עדיקוש זה לא מסובך בכלל

  3. קרום עבה וחלומי. לחם שאור (צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב)

    ניסינו וזה אפשרי: מחמצת ביתית ב-4 צעדים

    עזבו את המיתוסים ובואו לעשות את זה פשוט

  4. מרק עדשים, עשבי תיבול, בהרט ולימון (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)

    השיעור היומי: איך מבשלים עם עדשים?

    צעד אחרי צעד, כך תכינו את נזיד העדשים המושלם

  5. פסטה בעבודת יד (צילום:  Alessio Cola, shutterstock)

    פסטה טרייה טעימה יותר וככה תכינו אותה בעצמכם

    ספוילר: זה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לכם

  6. סלט קינואה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    סקופ: כשמבשלים קינואה נכון היא אשכרה טעימה

    רוצים להתחיל לאכול בריא? הנה מדריך חשוב

  7. מרק ירקות (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)

    הסוד הקטן שיהפוך את מרק הירקות שלכם למושלם

    בואו תלמדו איתנו איך מכינים מרק ירקות כהלכתו

  8. צ'יפס מוכן (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)

    היום נלמד איך מכינים צ'יפס מושלם בבית

    כולם מתים על צ'יפס, לא כולם מעזים להכין אותו

  9. אורז מלא עם עגבניות ואפונה (צילום: ענבל כבירי, mako אוכל)

    היום נלמד איך מבשלים עם אורז מלא

    וגם: תבשיל אורז מקסיקני מטריף, שלב אחרי שלב

  10. קיש אביבי - הבצק (צילום: עידית נרקיס כ

    אין ממה לפחד: ככה בדיוק מכינים בצק פריך בבית

    הטיפים והטריקים לטארטים וקישים של מקצוענים

  11. טיגון חצילים (צילום: באדיבות הקוסם)

    בול בזמן ליום העצמאות: המדריך להכנת חצילים

    טיגון, קלייה, אפייה ועוד - כל מה שרציתם לדעת

  12. פלפלים ממולאים (צילום: EccentricCanvas, Istock)

    שעות להכין ממולאים? עם הטיפ הזה כבר לא

    קלאסי או מפתיע - "מאסטר שף" עשו לנו חשק

  13. פחזניות מוכנות (צילום: חן שוקרון, mako אוכל)

    הגיע הזמן: ככה מכינים פחזניות, שלב אחרי שלב

    זה אולי נראה מסובך, אבל זה ממש לא. בואו תראו

  14. עדשים כתומות (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)

    הדרך לתזונה בריאה יותר עוברת בחמודות האלה

    אחרי כל הפחמימות:להתחיל לבשל עם עדשים כתומות

  15. פסטה (צילום:  Keri liwi on Unsplash)

    ככה מכינים בקלות את הרוטב הכי בסיסי לפסטה

    אחרי שתלמדו את זה, אין פסטה שלא תוכלו להכין

  16. בישול פסטה (צילום: Nitr, ShutterStock)

    בית ספר לבשלנים מתחילים: איך מבשלים פסטה?

    לא צריך להתבייש, קחו סיר גדול והצטרפו אלינו

  17. שניצל מוכן (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)

    לא יודעים להכין שניצל? היום זה עומד להיפתר!

    כל השלבים, מקניית העוף ועד ההוצאה מהמחבת

1