אוכל
תמונת AVI׃ none

לחם ממולא - לחם בשר

בשר, פטריות ועשבי תיבול ממלאים כיכר לחם למנה מפנקת וביתית

אלקנה ביטון | מאסטר שף | פורסם 22/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.9 4730 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כיכר לחם אחיד

קילו בשר טחון (שילוב של כבש, אנטרקוט, סינטה, פילה ושומן כבש)

10 פטריות שמפיניון

5 פטריות פורטובלו

5 שיני שום

1 בצל גדול

זר נענע

זר כוסברה

זר שמיר

זר טרגון

זר עירית

7 בצלים ירוקים

2 כפות תימין

פלפל חריף

מלח

פלפל שחור

כמון

שמן זית

2 ביצים

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר, הטרגון, העירית, הפלפל חריף, הפטריות ושבעת הגבעולים של הבצל הירוק ומניחים בקערה. אפשר להוסיף גם תערובת של פיסטוקים וצנוברים קלויים (זהירות לא לשרוף...) ומעט ג'ינג'ר.

2 מוסיפים לקערה את כל הבשר והשומן ושתי ביצים, שמן זית, מלח, פלפל וכמון. נותנים לתערובת לנוח.

3 מחממים מחבת ומטגנים את כל התערובת טיגון חלקי.

4 מרוקנים את התוכן של הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן.

5 משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.

6 מוצאים ואוכלים חם. אפשר להגיש לצד סלט עגבניות קלויות עם שום ופלפל.